Zážitky účastnic - červen 2014

"Prostě bavilo mě to celý, od začátku do konce! A to se moc často nestává. Nikdy jsem neviděla tolik penisů pohromadě. Dokonce se mi o nich i zdálo :D.  Z kurzu si neodnáším zážitky jenom já, ale i lidi v mém okolí. Jak už jsem vyprávěla Janě, v metru jsem dostala žízeň, otevřela jsem kabelku a hledala pití (nikdy tam nemůžu nic najít, nechápu to) a vykoukl na mě ten velký penis, co jsem si půjčovala domu. Naproti asi osmdesátiletá babička s dědou s vykulenýma očima na mě zírali, jestli to myslím vážně. Dokonce jsem se bála o jejich zdraví :D. Normálně bych zrudla a vypadla z metra, ale přenesla si mě na tu svoji vlnu, že je to vlastně úplně normální. Tak jsem jen pokrčila rameny, jakože noaco! A za to Ti moc děkuju!"

 

"Po oba dva dny panovala tak skvělá atmosféra, že jsem se uvolnila a cítila se skvěle. Věděla jsem, že se nemám za co stydět. Získala jsem vše, pro co jsme přišla a i něco navíc. Nevím, čím to je, ale cítím se sebevědomější, moje standardní zakomplexovanost a stud jsou mnohem menší a vlastně o nich ani nevím. A ty jsi, Gaio, byla prostě skvělá, vtipná, bezprostřední, milá a bylo vidět, že ti na tom, co si odneseme, záleží.Uvědomila jsem si, že jsem se kurzu měla zúčastnit dříve. A že něco takového v naší společnosti chybí a měli by tím projít všichni."

 

"Jsem ráda, že jsem strávila dva dny mého jediného volna mezi učením se na zkoušky právě s Vámi. Byla to mnohem, mnohem větší zábava než zírat do papírů a přemýšlet nad Triumfálním obloukem Septimia Severa a tomu dalších podobných věcí. Tohle bylo přínosnější, dokonce snad nejpřínosnější vůbec. Existuje něco důležitějšího? Dost podstatný pro mě byly zážitky, které se týkaly vystoupení z komfortní zóny. Vážím si toho, že jsem si to mohla vyzkoušet. Kdyby mi někdo před kurzem řekl, jaká cvičení budeme dělat, asi bych se vylekala a hodně přemýšlela, jestli tam vůbec půjdu. Ale díky skvělé atmosféře, kterou jste dokázaly vytvořit (kloubouk dolů), jsem se necítila vůbec trapně, ba naopak, bylo to fajn zpestření a dokonce mě to bavilo."

 

"Že se nemám za co stydět, protože i ostatní řeší podobné problémy. A taky jsem si uvědomila, že mám doma úžasného chlapa, protože on si kupodivu plno věcí ohledně odlišnosti mužské a ženské sexuality uvědomuje. Když jsem přišla v neděli unavená domů, tak mi napustil vanu a udělal večeři..."